ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ KDSSL/170 ΧΡΩΜΑ ASH/18359MC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΔΕΣΠΟΤΑΚΙ. ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
Μια ιδιαίτερη κουζίνα που απευθύνεται σε κοινό με ιδιαίτερο γούστο. Με επεξεργασία φινιρίσματος στο χέρι και πολλά χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία που την καθιστούν ένα κομμάτι εξαιρετικής τεχνικής. Μία κατασκευή που λίγοι τεχνίτες μπορούν να υλοποιήσουν πλέον. Την παραπάνω κουζίνα μπορείτε να απολαύσετε στον εκθεσιακό μας χώρο.

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΜΟΝΤΕΛΟ KDVR/900 XΡΩΜΑ ΟΑ/13MC ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΚΑΠΛΑΜΑΣ ΣΕ ΞΥΛΟ ΔΡΥΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ »DIAMANT».

Ενα ακόμη μοντέλο το οποίο χαρακτηρίζεται από αρχοντικό ύφος. Με κυρίαρχο στοιχείο το φαρδύ περιμετρικό πλαίσιο με την έντονη καμπύλη στις πόρτες, δημιουργεί ένα εξαιρετικά κομψό σύνολο. Σε αυτή την κουζίνα οι πελάτες επέλεξαν για πάγκο και πλάτη γρανίτη.  Μια λύση που συνδυάζει αντοχή και πολυτέλεια. Παρατηρήστε τις λεπτομέρειες στο κάλυμμα του καλοριφέρ, το οποίο έγινε όμοιο με τις υπόλοιπες πόρτες, το μεγάλο εξάγωνο πόδι του τραπεζιού και την προσαρμογή των πριζών στο πλάϊ της βιτρίνας.

 

ΜΟΝΤΕΛΟ KDSSL/210 ΧΡΩΜΑ TC/826MC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ.

Πολυτελής και αρχοντική είναι οι χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν σε αυτό το μοντέλο. Ο πάγκος από φυσικό μάρμαρο Βόλακα επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Μια κουζίνα για εκλεπτυσμένα γούστα.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDSSL/650 ΧΡΩΜΑ TC/359MC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ.
Μια κουζίνα με καθαρό design και απαλές γραμμές. Λουστραρισμένη στο χέρι με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτό το μοντέλο ζωντανεύει μια κουζίνα αρμονική και βολική σε κάθε επίπεδο. Μια πραγματική όαση μέσα στο σπίτι.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDVR/510 ΧΡΩΜΑ TC/101MC YΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΜΠΛΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Τα φωτεινά χρώματα, οι λιτές γραμμές και η αρμονία της διάταξης των νερών του ξύλου αυτού του μοντέλου, δημιουργεί μια διακριτικά αρχοντική ατμόσφαιρα. Οι λαβές, τα ηλεκτρικά και το σοβατεπί σε χρώμα Ινοξ, δίνου ένα ανανεωμένο ύφος το οποίο ισορροπεί εύστοχα ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDVR/510 ΧΡΩΜΑ ΟΑ/2011ΜΙ ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΔΡΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΜΠΛΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDSL/900 ΧΡΩΜΑ ΟΑ/701MC DKP ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΜΑΣΙΦ ΣΕ ΞΥΛΟ ΔΡΥΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ »DKP» ΕΥΚΟΠΟΡΟ
Μια ιδιαίτερη κουζίνα σε χωριάτικο ύφος, μια κουζίνα για τους νοσταλγούς του παραδοσιακού στυλ. Παρατηρήστε τις ειδικές διακοσμητικές κατασκευές, όλες υλοποιημένες στο χέρι.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDSL/ 800 ΧΡΩΜΑ TC/826 MC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Ενα ακόμα παραδοσιακό μοντέλο, χαρακτηριστικό γνώρισμα του οποίου είναι η χρήση του ξύλου κερασιάς, η οποία προσδίδει το κύρος μιας αυθεντικά κλασσικής δημιουργίας. Στη νησίδα φιλοξενούνται οι εστίες, πάνω από τις οποίες υπάρχει χειροποίητη κατασκευή καμινιού με μηχανισμό απορροφητήρα, σε συνδυασμό με καθημερινό τραπέζι.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDVR/510 ΧΡΩΜΑ ΟΑ/13ΜC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΜΠΛΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΔΡΥΣ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ »DIAMANT».

Ενα διαχρονικά κλασσικό και παράλληλα σύγχρονο μοντέλο το οποίο  χαρακτηρίζεται από το φαρδύ πλαίσιο και τον επίπεδο ταμπλά με νερά οριζόντια. Μία πρόταση που καλύπτει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Δυνατότητα βαφής σε πολλές ακόμα αποχρώσεις. Ενα μοντέλο που μπορεί να παραχθεί και σε LAMINATE.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDMF/510 ΧΡΩΜΑ LC/6010G90OY/0507G80Y ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ MDF ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΜΠΛΑ ΛΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΑΤ
Ενας αρμονικός συνδυασμός χρωματικών αντιθέσεων με έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι κρεμ πόρτες συνεργάζονται διακριτικά με τις ανθρακί, δημιουργώντας ένα αξεπέραστο σύνολο. Η κομψότητα και η λειτουργικότητα κυριαρχούν σε αυτή την κουζίνα. Σημαντικό χαρακτηριστικό  αποτελεί ο minimal απορροφητήρας.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDVR/510 ΧΡΩΜΑ ΤC/359MC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΜΠΛΑ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.

ΜΟΝΤΕΛΟ KDSL900/800 ΧΡΩΜΑ WL/363MC ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΕ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Οι έντονες διακυμάνσεις των μορφών αυτού του μοντέλου παραπέμπουν στην τέχνη που κατείχαν οι παλαιοί επιπλοποιοί και τείνει να εκλείψει στις μέρες μας. Βιτρίνες με ξύλινα καΐτια και λοιπά διακοσμητικά στοιχεία που συνθέτουν ένα γνήσια κλασικό ύφος. Ενα μοντέλο που λίγοι κατασκευαστές μπορούν να υλοποιήσουν. Δυνατότητα κατασκευής αυτού του μοντέλου σε Δρυς, Οξιά και Κερασιά.