ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην ΚΥΔΩΝΙΕΥΣ κουζίνες είμαστε αυστηρά προσανατολισμένοι στην κατασκευή ποιοτικών επίπλων. Αναζητούμε, και χρησιμοποιούμε πάντα τις ποιο αξιόπιστες, ανθεκτικότερες και ποιοτικότερες πρώτες ύλες. Υιοθετούμε μια σειρά από μέτρα και διαδικασίες ελέγχου στην εξέλιξη της παραγωγής μας, από το αρχικό στάδιο και σε όλες τις φάσεις υλοποίησης, μέχρι και την τελική παράδοση των επίπλων στην κατοικία σας, που διασφαλίζουν ένα άρτιο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Χωρίς εφησυχασμό στα επίπεδα ποιότητας που όντος έχουμε επιτύχει εργαζόμαστε αδιάκοπα προσηλωμένοι πάντα στο όσο το δυνατόν ποιοτικότερο αποτέλεσμα,
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ η τιμή του προϊόντος μας να αντανακλά πραγματικά την αξία του.

Σε συνεχή εγρήγορση και διαρκή εκπαίδευση όλων των συνεργατών μας φροντίζουμε για την εξασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης του πελάτη, υλοποιώντας το έργο που θα μας εμπιστευτεί ακολουθώντας αυστηρά τις αρχές που μας διέπουν, κάνοντας πράξη το ρητό Έπιπλα κουζίνας μπορείς να φτιάξεις με διάφορα υλικά, εμείς κατασκευάζουμε κουζίνες με ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

ΟΡΑΜΑ


Να είμαστε ανταξιοι των προσδοκιών των πελατών που μας εμπιστεύονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Να ακολουθούμε πιστά και απαρέκλιτα τις αξίες μας

ΑΞΙΕΣ


ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ με έμφαση στις ηθικές αξίες σε όλη την επιχειρηματική και εργασιακή δράση.
ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για την πρόληψη και εξάλειψη των πιθανών αιτιών δημιουργίας σφαλμάτων.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε όλες τις φάσεις της επαγγελματικής μας δράσης.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ στις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ


και κεφάλαιο μας οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες από την δεξαμενή των οποίων αντλούμε συνεχώς ενέργεια για δημιουργία.