ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ


Η πελατεία μας μέχρι τώρα ανανεώνεται συνεχώς από συστάσεις πελατών που έχουμε ήδη συνεργαστεί, και οι οποίοι στο σύνολό τους μένουν πλήρως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους μαζί μας.
Παραθέτουμε τις απόψεις μερικών.

Η εταιρία Κυδωνιεύς κατασκεύασε τις ντουλάπες της πολυκατοικίας στην οποία μένω. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής, τα ωραία υλικά και την ευελιξία της εταιρίας και των τεχνικών της στο να προσαρμόσουν την κατασκευή τους στις ανάγκες του πελάτη.
Έμεινα τόσο ευχαριστημένη που τους ανέθεσα να κατασκευάσουν μία μεγάλη βιβλιοθήκη στον χώρο υποδοχής μου.
Η βιβλιοθήκη είναι κατά την γνώμη μου ένα έπιπλο αξιώσεων φτιαγμένο σε πολύ λογικό κόστος.

Λίλα Μορδοχάι

Αθήνα

Γνωρίσαμε τον κ. Κυδωνιέα το 1997 όταν έφτιαξε την κουζίνα και τις ντουλάπες στο νεόδμητο τότε σπίτι μας στην Κηφισιά. Έκτοτε κατασκεύασε τουλάχιστον 10 κουζίνες ή/και ντουλάπες για φίλους και γνωστούς. Η συνεργασία όλων μαζί του ήταν άψογη και η δουλειά του αισθητικά και λειτουργικά εξαιρετική. Ο Κυριάκος συνεχώς αναζητεί καινούργιες ιδέες και εξελίσσεται τεχνολογικά. Τον χαρακτηρίζει επαγγελματισμός, τιμιότητα, υπομονή, καλή διάθεση και ένα τεράστιο χαμόγελο. Εκτός από τη δουλειά που θα σας κάνει για το σπίτι σας θα γνωρίσετε και έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει τη ζωή με γέλιο.Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Νίνα και Νίκος

Αθήνα

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας, η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα επωφελής. Είχε δίκιο τελικά η φίλη μου η Μαρία, ποιότητα αξεπέραστη και 20% πιο οικονομικά (βάση έρευνας που κάναμε).

Ευγενία Λυμπεροπούλου

Αθήνα