ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!

l

ΣΧΕΔΙΑΣΗ


Το πρώτο και βασικότερο στάδιο μιας κατασκευής.
Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι για εμάς κανόνας.


Οι ανάγκες σας, o χώρος και η κουλτούρα σας για  την κουζίνα είναι οι πρώτες ύλες για τη σχεδίαση των επίπλων. Η εργονομία και η  λειτουργικότητα, συνδυάζονται με το σύγχρονο Ιταλικό design και την αξεπέραστη Γερμανική ποιότητα, ώστε να δημιουργήσουν αυτό που εμείς λέμε Ευ Κουζείν.


Η σχεδίαση γίνεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και η τρισδιάστατη απεικόνιση της ολοκληρωμένης κατασκευής σας «βάζει» αμέσως στο χώρο σας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ


Με βασικά συστατικά, την αγάπη για το ξύλο, τις πρώτες ύλες που προέρχονται από τους μεγαλύτερους εγχώριους και Ευρωπαϊκούς οίκους, την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επίπλου, το πάθος για υψηλή ποιότητα και το μεράκι του τεχνίτη που δίνει σημασία ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, κατασκευάζουμε έπιπλα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών με ταχύτητα και συνέπεια.
Έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα αυτό που υποσχόμαστε.


Τέλος οι οικονομία κλίμακας που επιτρέπει η καθετοποιημένη παραγωγή μας, προσφέρει σε σας την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Το τρίτο επισης σημαντικό μέρος της όλης διαδικασίας είναι η τοποθέτηση. Είναι αυτό το οποίο θα αναδείξει όλα τα προηγούμενα στάδια, και γίνεται πάντα από το δικό μας έμπειρο συνεργείο με συνέπεια και υπευθυνότητα.


Έτσι είστε πάντα σίγουροι ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί σε μας από τον σχεδιασμό μέχρι και την τοποθέτηση, όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες προσεγγίζουν το αντικείμενο με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.

Z

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ


Το κόστος μιάς κουζίνας ή μιάς ντουλάπας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Τις απαιτήσεις σας, την ποιότητα κατασκευής και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εργασίας.


Σε εμάς, χάρη στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και τις σημαντικές συνεργασίες που έχουμε συνάψει, θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.